keyvisualHome
Boerderij Ruimzicht
De groene omgeving
Uitgaanstips
Fotopagina
Wie zijn wij
Kamers en prijzen
Reserveren
Contact en route
Contactformulier
Gastenboek
Links

Even voorstellen.....

Eibert en zijn vrouw Yvonne Pieper runnen het Bed & Breakfast al jaren met veel plezier, staan altijd klaar voor een gezellig praatje, een onverwacht drankje bij de haard of op het zonnige terras en geven tips over de mogelijkheden in de omgeving. Rond het huis heeft Yvonne een paar gezellige terrasjes gecreëerd, zodat er altijd en overal wel een heerlijk plekje is om buiten te zitten.

Eibert in het kort
Eibert (1943) is de eerste blinde judoka in Nederland die de zwarte band heeft gehaald. Hij is Nederlands kampioen geworden en heeft aan diverse internationale judotoernooien deelgenomen, zoals in Zweden, Israël, Frankrijk, België etc. 

Momenteel beoefent Eibert een andere sport; de schietsport. Hij werd in 2008 achtste bij het wereldkampioenschap sportschieten voor mensen met een visuele beperking. Hij vertelt er graag over als u dat leuk vindt. 

 
Naast deze sporten speelt Eibert ook graag een potje schaak en werkt hij graag in zijn moestuin of in de naastgelegen boomgaard met appels en peren. 
Wil je meer weten over Eibert, dan kun je dit lezen in zijn boek via www.eibertpieper.nl

Yvonne in het kortYvonne (1952) is de drijvende kracht achter Eibert en houdt zich met veel plezier bezig met de tuin en het maken van jam, de administratie en natuurlijk de zorg voor de gasten in hun gezellige, huiselijke Bed & Breakfast Ruimzicht. 

Ook Yvonne beoefend al jaren het sportschieten en samen hebben zij al verschillende wedstrijden met veel succes meegedaan. 

Ze hebben samen 4 kinderen en 7 kleinkinderen. 

 

Eibert en Yvonne Pieper 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

           

Achterzijde

 

 

 

 

 


Terras 

 


 

 

Top
Boerderij Ruimzicht | y.pieper@kpnplanet.nl