Boerderij Ruimzicht

Voor een gastvrij verblijf op de Veluwe

Gastenboek

Toos Verstraten
28-06-20 17:28:39
En heerlijk verblijf gehad met vrienden in jullie b&b Yvonne en Eimbert Jullie zijn een super gastheer en gastvrouw en we hebben genoten van het heerlijk ontbijt en de goed verzorgde nette kamers.
Als tip misschien een overdekt zitje voor jullie gasten. Verder voldoende gelegenheid om lekker buiten te zitten.
Kortom we hebben genoten!!
Sjoerd en Mattie Posthumus
21-06-20 21:03:49
We hebben al een review via Zoover gedaan maar willen jullie via deze weg ook nog bedanken voor de gastvrijheid. Jammer voor de gasten dat jullie dit mooie plekje gaan verlaten maar wij wensen jullie nog veel mooie en gezonde jaren toe op jullie nieuwe stekje.
Eva Brinkhof
03-07-19 10:34:23
Vanwege een cursus verbleven wij eind juni 2 nachten in B&B Ruimzicht. Wij hebben een heerlijk verblijf gehad bij jullie! Jullie B&B ligt op een prachtige locatie, van waaruit we 's ochtend een mooi stukje konden hardlopen. Heerlijk ontbijt, gastvrij, goede bedden en alles netjes. En ook mooie verhalen van al jullie belevenissen. Dank!
Jack Wijen
26-06-19 20:50:35
Via een Vriendin terecht gekomen bij deze B en B in een woord GEWELDIG een super goed bed , een oase van rust , een top ontbijt . En ontzettend leuke en indrukwekkende mensen om te leren kennen . Yvonne en Eibert BEDANKT voor de goede zorgen MVG Jack
Theo van Teunenbroek
23-06-19 11:12:11
Doordat een ander BnB in de buurt geen plek meer had zijn we hier terecht gekomen. En wat een geluk! Een paradijs van rust en een bijzondere gastvrouw en gastheer. Prima bedden, uitgebreid ontbijt waarbij je uitgenodigd word om vooral een lunchpakketje mee te nemen.....
Bedankt Eibert en Yvonne voor een bijzondere onmoeting met jullie en deze plek!
Tonen: 5  10