Boerderij Ruimzicht

Voor een gastvrij verblijf op de Veluwe

Gastenboek

Eva Brinkhof
03-07-19 10:34:23
Vanwege een cursus verbleven wij eind juni 2 nachten in B&B Ruimzicht. Wij hebben een heerlijk verblijf gehad bij jullie! Jullie B&B ligt op een prachtige locatie, van waaruit we 's ochtend een mooi stukje konden hardlopen. Heerlijk ontbijt, gastvrij, goede bedden en alles netjes. En ook mooie verhalen van al jullie belevenissen. Dank!
Jack Wijen
26-06-19 20:50:35
Via een Vriendin terecht gekomen bij deze B en B in een woord GEWELDIG een super goed bed , een oase van rust , een top ontbijt . En ontzettend leuke en indrukwekkende mensen om te leren kennen . Yvonne en Eibert BEDANKT voor de goede zorgen MVG Jack
Theo van Teunenbroek
23-06-19 11:12:11
Doordat een ander BnB in de buurt geen plek meer had zijn we hier terecht gekomen. En wat een geluk! Een paradijs van rust en een bijzondere gastvrouw en gastheer. Prima bedden, uitgebreid ontbijt waarbij je uitgenodigd word om vooral een lunchpakketje mee te nemen.....
Bedankt Eibert en Yvonne voor een bijzondere onmoeting met jullie en deze plek!
Mary en Hans van der Burg
02-05-19 22:02:33
Wij zijn eind april/begin mei 2019 voor 2 nachten te gast geweest bij Eibert en Yvonne, die ons een warm welkom boden. Wat een gastvrije ontvangst. Het voelde als een warm bad! het verblijf was prima en heerlijk ontbeten, kortom een aanrader voor degene(n), die een adres zoek(t)en om even bij te komen!.
Jos en Anny Van de Ven - Mangelschots
22-04-19 09:47:26
In april voor de 8ste keer op Ruimzicht gelogeerd. Ontvangst blijft even hartelijk en je krijgt er altijd een geweldige verzorging. Een uitgebreid ontbijt is er elke morgen en de ganse dag staan ze voor je klaar voor verzorging en een babbel.
Bedankt Eibert en Yvonne, tot weldra.

Jos en Anny
Tonen: 5  10