Boerderij Ruimzicht

Voor een gastvrij verblijf op de Veluwe

Gastenboek

Mary en Hans van der Burg
02-05-19 22:02:33
Wij zijn eind april/begin mei 2019 voor 2 nachten te gast geweest bij Eibert en Yvonne, die ons een warm welkom boden. Wat een gastvrije ontvangst. Het voelde als een warm bad! het verblijf was prima en heerlijk ontbeten, kortom een aanrader voor degene(n), die een adres zoek(t)en om even bij te komen!.
Jos en Anny Van de Ven - Mangelschots
22-04-19 09:47:26
In april voor de 8ste keer op Ruimzicht gelogeerd. Ontvangst blijft even hartelijk en je krijgt er altijd een geweldige verzorging. Een uitgebreid ontbijt is er elke morgen en de ganse dag staan ze voor je klaar voor verzorging en een babbel.
Bedankt Eibert en Yvonne, tot weldra.

Jos en Anny
Peter en Agatha
03-06-18 14:16:22
Eind mei hebben wij, mijn dochter en ik, een nacht in B&B Ruimzicht overnacht. Het was erg warm en bij aankomst werden we hartelijk uitgenodigd door de gastvrouw om wat te komen drinken. We hadden zelf salades bij ons en we mochten zelf een plekje kiezen in de prachtige tuin. Heerlijk in de schaduw gezeten en wat gegeten begeleid door gefluit van vogels. Heerlijk geslapen op prima bedden en de volgende ochtend een fantastisch ontbijt, met o.a. vers geplukte aardbeien, eigen gemaakte jam en een glaasje verse jus d'orange.
Wat ons betreft een 10 met een griffel voor onze gastvrouw en gastheer. Als we in de buurt zijn, komen we graag nog een keer terug.
Yvonne en Eibert, bedankt.
Tonen: 5  10