Boerderij Ruimzicht

Voor een gastvrij verblijf op de Veluwe

Gastenboek

Toos Verstraten
28-06-20 17:28:39
En heerlijk verblijf gehad met vrienden in jullie b&b Yvonne en Eimbert Jullie zijn een super gastheer en gastvrouw en we hebben genoten van het heerlijk ontbijt en de goed verzorgde nette kamers.
Als tip misschien een overdekt zitje voor jullie gasten. Verder voldoende gelegenheid om lekker buiten te zitten.
Kortom we hebben genoten!!
Sjoerd en Mattie Posthumus
21-06-20 21:03:49
We hebben al een review via Zoover gedaan maar willen jullie via deze weg ook nog bedanken voor de gastvrijheid. Jammer voor de gasten dat jullie dit mooie plekje gaan verlaten maar wij wensen jullie nog veel mooie en gezonde jaren toe op jullie nieuwe stekje.
Eva Brinkhof
03-07-19 10:34:23
Vanwege een cursus verbleven wij eind juni 2 nachten in B&B Ruimzicht. Wij hebben een heerlijk verblijf gehad bij jullie! Jullie B&B ligt op een prachtige locatie, van waaruit we 's ochtend een mooi stukje konden hardlopen. Heerlijk ontbijt, gastvrij, goede bedden en alles netjes. En ook mooie verhalen van al jullie belevenissen. Dank!
Jack Wijen
26-06-19 20:50:35
Via een Vriendin terecht gekomen bij deze B en B in een woord GEWELDIG een super goed bed , een oase van rust , een top ontbijt . En ontzettend leuke en indrukwekkende mensen om te leren kennen . Yvonne en Eibert BEDANKT voor de goede zorgen MVG Jack
Theo van Teunenbroek
23-06-19 11:12:11
Doordat een ander BnB in de buurt geen plek meer had zijn we hier terecht gekomen. En wat een geluk! Een paradijs van rust en een bijzondere gastvrouw en gastheer. Prima bedden, uitgebreid ontbijt waarbij je uitgenodigd word om vooral een lunchpakketje mee te nemen.....
Bedankt Eibert en Yvonne voor een bijzondere onmoeting met jullie en deze plek!
Mary en Hans van der Burg
02-05-19 22:02:33
Wij zijn eind april/begin mei 2019 voor 2 nachten te gast geweest bij Eibert en Yvonne, die ons een warm welkom boden. Wat een gastvrije ontvangst. Het voelde als een warm bad! het verblijf was prima en heerlijk ontbeten, kortom een aanrader voor degene(n), die een adres zoek(t)en om even bij te komen!.
Jos en Anny Van de Ven - Mangelschots
22-04-19 09:47:26
In april voor de 8ste keer op Ruimzicht gelogeerd. Ontvangst blijft even hartelijk en je krijgt er altijd een geweldige verzorging. Een uitgebreid ontbijt is er elke morgen en de ganse dag staan ze voor je klaar voor verzorging en een babbel.
Bedankt Eibert en Yvonne, tot weldra.

Jos en Anny
Peter en Agatha
03-06-18 14:16:22
Eind mei hebben wij, mijn dochter en ik, een nacht in B&B Ruimzicht overnacht. Het was erg warm en bij aankomst werden we hartelijk uitgenodigd door de gastvrouw om wat te komen drinken. We hadden zelf salades bij ons en we mochten zelf een plekje kiezen in de prachtige tuin. Heerlijk in de schaduw gezeten en wat gegeten begeleid door gefluit van vogels. Heerlijk geslapen op prima bedden en de volgende ochtend een fantastisch ontbijt, met o.a. vers geplukte aardbeien, eigen gemaakte jam en een glaasje verse jus d'orange.
Wat ons betreft een 10 met een griffel voor onze gastvrouw en gastheer. Als we in de buurt zijn, komen we graag nog een keer terug.
Yvonne en Eibert, bedankt.
Tonen: 5  10