Boerderij Ruimzicht

Voor een gastvrij verblijf op de Veluwe

 

Bed & Breakfast Ruimzicht

Beste Gasten,

Na 17 jaar te hebben gewoond in Uddel en 16 jaar langde B&B te hebben gehad is ons huis verkocht en gaan we proberen het rustiger aan te doen. Het zal best wennen zijn zonder alle gasten en de mooie gesprekken die we daardoor hebben gehad. We hebben het met heel veel plezier gedaan , maar gezien onze leeftijd moeten we toch eens een keuze maken en dat is dan nu gebeurd.

Wij wensen al onze gasten van B&B Ruimzicht in Uddel alle goeds en misschien komen we elkaar nog eens tegen op een gezellig terras in Voorthuizen. 

Liefs Eibert en Yvonne PieperDefinitie van Bed & Breakfast (Wikipedia)

De Engelse term Bed & Breakfast (letterlijk ‘bed en ontbijt’) is een algemene term voor een particuliere woning waar je kunt overnachten en ontbijten. In Groot-Brittannië komt Bed and Breakfast, vaak aangeduid als B&B veel voor. Gasten kunnen overnachten bij gezinnen en mogen soms kiezen of ze hun ontbijt op bed of in de eetkamer van de bewoner(s) willen hebben. Het is daar een aantrekkelijk alternatief voor kamers in de gebruikelijke hotels. Bovendien is een uitgebreid Engels ontbijt bij de prijs inbegrepen. Wanneer kamers nog beschikbaar zijn wordt dit aangeduid met Vacancies. De badkamer kan privé, gedeeld (met andere gasten of met de bewoners van het pand) of binnenskamers zijn. Een huiseigenaar kan ervoor kiezen om Bed and Breakfast als primaire maar ook secundaire bron van inkomsten te gebruiken. Het personeel bestaat vaak uit de huiseigenaar zelf en eventueel gezinsleden die ook in het huis wonen.